Velkommen til Låsby gymnastik afdeling.
                                                   For nærmere info om vores hold samt tilmelding, klik på holdtilmelding i menuen til venstre.
                                                   Har du spørgsmål m.m. kan gymnastik afdelingen eller bestyrelsen kontaktes på:
                                                                        laasbygymnastik@gmail.com

Med Venlig Hilsen

Bestyrelse, instruktører og hjælpeinstruktører i Låsby Gymnastikafdeling.

Kære medlem,
Vi vil meget gerne have, at du selv opretter dig og betaler via hjemmesiden med dankort, da det letter vores (frivillige) arbejde i boldklubben. Hvis du ikke vil eller kan betale med dankort via hjemmesiden kan du betale på andre måder. Det tager vi et gebyr på kr. 25,- for, da vi får ekstra arbejde med at behandle oprettelse og betaling. Henvend dig til træneren/instruktøren for det hold du vil deltage på. Gebyret tilfalder boldklubben.
/Formanden - Hovedafdelingen